Vårfundering

Vårfundering

Posted by niklas@wassgroup.se in Uncategorized

Våren har ju definitivt kommit, eller så kom aldrig vintern, för jag och Bettan har redan haft flera äventyr nu under årets första månader! Känns bra att jag och gamla Bettan redan har så fina minnen tillsammans.

En fundering jag haft nu under våren är hur jag ska kunna hjälpa och inspirera så många människor som möjligt, utan att åka jorden runt varje dag. Jag funderar starkt på att börja skicka ut Månadens Pepp & Inspirationsbrev till de som är frivilligt intresserade. Om du är sugen får du gärna signa upp till höger, eller längst ner på varje sida.

Dock älskar jag ju faktiskt att stå på en scen och prata med er underbart härliga människor, så jag har en liiiten plan. Jag funderar att åka på turné med min inspirationsföreläsning Reclaim Your Brain! De första 10 företagare eller organisationer som mailar till boka@wassgroup.se och bokar in mig innan den sista maj får ett riktigt vårhärligt specialpris! Klara, färdiga, BOKA!

(gäller inom Sveriges gränser.. 😉

01 Apr 2015 no comments

Post a comment