In i kaklet 2015!?

In i kaklet 2015!?

Posted by niklas@wassgroup.se in Uncategorized

Att börja ett nytt år är enligt väldigt många alltid så krävande. Inte för mig själv men det verkar vara väldigt krävande för omgivningen. Överallt matas vi med “nytt år, nya möjligheter”. Går vi in i nya året med missnöje för vad vi inte åstadkommit året innan? Har vi inte lyckats med våra mål, visioner och ambitioner eller tar vi helt enkelt för givet att varje år misslyckas? Det är inte ofta jag hör att “jädrar i min låda va bra det här året var, nu kör vi in i kaklet för att bräcka det”. Det jag däremot hör alltför ofta är “nästa år ska jag.. nästa år vill jag.. nästa år kommer jag..” Varför nästa år? Varför inte nu, eller på en gång?

Jag själv hade ett FANTASTISKT 2014, där jag producerade, regisserade och medverkade i min egen föreläsning Reclaim Your Brain, version 2.0. Jag fick ta del av många härliga uppdragsgivare, träffat nya kollegor, rest kors och tvärs över världen för att inspirera och inspireras. Med mig på vägen har jag haft de jag behöver för att ta mig dit jag vill, kan det bli bättre? Ja, det kan alltid bli bättre, om vi har mål och visioner på hur bra vi vill att det ska bli, och konstaterar vad som är BRA.

Mitt 2015 har sparkats igång ordentligt, redan varit uppe i Norrland, åkt över och jobbat i Austin, invigt mitt skrivbord i Ovala Rummet i Washington D.C och putsat av min fina Bettan. Ser fram emot ett händelserikt år, där Bettan kommer att vara med, varje dag om jag får bestämma. Och det får jag! För det här är mitt liv, mitt år med mina mål och visioner. Sagt det säkert en miljon gånger men säger det igen.. All in world, ALL IN!

03 Feb 2015 no comments

Post a comment