Genrep avklarat!

Genrep avklarat!

Posted by niklas@wassgroup.se in Uncategorized

Har skrivit och jobbat på nytt material till min föreläsning Reclaim Your Brain och har varit lite så där lagom nervös inför genrepet. Naturligtvis är det alltid bra med lite nervositet, lite så där pirrigt i magen men ändå härligt. Det är en av de bästa känslorna jag vet, den där känslan när man vågar gå upp på scenen och adrenalinet pumpar i hela kroppen! Underbar känsla när man faktiskt vågar och gör något, även om det är lite pirrigt.

Hur som helst gick genrepet FANTASTISKT bra, och jag kör min inspirationsföreläsning varje onsdag fram till den 17:e december, läs mer här.

När jag inte föreläser om dagarna? Då är jag väldigt tacksam att det inte är snö än, man kan faktiskt åka motorcykel i november! All in world, all in!

Niklas MC scenen

Sen kan man ju uppenbarligen ha MC:n på scenen under genrepet också… Älskar november och alla människor!

21 Nov 2014 no comments

Post a comment